הסרת שיער מהבטן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

08/04/2014 | 20:22 | מאת: שני

שלום.. אני בשבוע 10+3 עם תאומים והורדתי שיער מהבטן עם מכשיר אפילטור. האם זה בסדר? זה לא מסכן את העוברים? ועוד דבר...הבטן שלי כל הזמן נפוחה (נראית כמו בחודש שישי).מה הסיבה לנפיחות? מחכה לתשובה :)

09/04/2014 | 07:30 | מאת: צביה רן

שלום שני, מה הטעם לשאול לאחר מעשה? האם זה ישנה משהו? האם זה יגרום לך לעשות משהו אחר? לגבי הבטן האם היא נפוכה או גדולה? תזכרי שאת נושאת תאומים. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה