כתמים בחזה ומעט בבטן בחודש שביעי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

08/04/2014 | 12:20 | מאת: חני גולן

אני בחודש השביעי-כמעט שמיני להריוני, בימים האחרונים הופיעו לי כתמים אדומים על החזה והם מתרבים עם הימים.. אפילו מעט לכיוון הבטן. הם נראים כמו עקיצות יתוש גדולות אך יבשות ללא מוגלה וללא גרד. האם זו תופעה שכיחה בהריון? או שעליי לדאוג?

09/04/2014 | 07:28 | מאת: צביה רן

שלום חני, אינני בטוחה אם התופעה אופיינית, אך אם זה מטריד, כדאי להתייעץ עם הרופא שלך, יתכן שזה סוג של אלרגיה, ובכל זאת, כדאי להתייעץ. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה