שאלה כללית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

05/04/2014 | 16:00 | מאת: רנין

יש לי שאלה אני בדרך כלל מקבלת מחזור כל 27 לחודש חודש שעבר איחר לי ביומיים קיבלתי ב29 עד היום לא היה לי מחזור איחור של שבוע החודש היה לי בעיות קלות בקיבה ונטלתי 3כדורים משלשלים יכול להיות שבגלל זה יש איחור של שבוע? יש לציין שכמה ימים יש כאבי מחזור אך ללא מחזור יש סיכוי תחילת הריון?

06/04/2014 | 06:48 | מאת: צביה רן

שלום רנין, אי אפשר לדעת כלום עד שלא עושים בדיקת היריון. תזכרי גם שחודש פברואר היה קצר יותר ולכן יש שיבוש בתאריך. לגבי כדורים משלשלים, האם את לוקחת כל הזמן? אם את סובלת מעצירות יש לטפל בתזונה שלך ע"י איש מקצוע. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

06/04/2014 | 09:09 | מאת: רנין

פעם ראשונה שאני לוקחת כדורים והיו רק 3'השאלה אם יכול להיות כאבי מחזור אם הריון?

07/04/2014 | 08:30 | מאת: צביה רן

שלום רנין, אי אפשר לדעת מה משמעות הכאב. אם כואב לך מאד, פני לרופא. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהלי "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה