כדורים להגברת ביוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

01/04/2014 | 21:25 | מאת: מאיה

האם מישהו/י יכולים להמליץ לי על כדורים להגברת ביוץ אם אפשר טבעיים, תודה

03/04/2014 | 06:40 | מאת: צביה רן

שלום מאיה, כדי לטפל בבעיות פוריות, אם אינך רוצה עם הורמונות שבתרופות קונבנציואנליות, כדאי מאד להתייעץ עם מטפלים בנושא מתחום הרפואה הטבעית כמו טיפול ברפואה סינית, רפלקסולוגיה ועוד. תרופות כאלו לא מקבלים מפה לאוזן. צריך לברר את מקור הבעיה ולטפל בו. בהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה