איחור במחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

30/03/2014 | 21:51 | מאת: לי

היי, אני בת 29 ללא גלולות המחזור שלי סדיר כל 4 שבועות. אני מנסה להיכנס להריון. בבדיקת סטיק אצל אחות יומים לפני המחזור יצאה תשובה שלילית. הייתי אמורה לקבל מחזור בסופש והוא לא מגיע ואפילו לא מרגישה תופעות אפילו תופעות הפוכות (בחילות וכו...) עשיתי היום שוב בדיקת סטיק וייצא שלילי. ממש מוזר לי... האם יכול להיות שתי בדיקות שליליות. אבל אני מרגישה אחרת?

31/03/2014 | 06:49 | מאת: צביה רן

שלום לי, לצערי אין לי תשובה. האם את בלחץ לקראת כניסה להיריון? כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה