חשש להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

30/03/2014 | 13:57 | מאת: אדווה

אני בת 15 ויש לי חבר שנתיים,אנחנו מקיימים יחסי מין לא מלאים (זאת אומרת אני בתולה) ותמיד הוא גומר בחוץ. המחזור שלי בדרך כלל די סדיר, מקדים ביומיים שלושה או מאיר ביומיים שלושה.כבר שבוע וחצי שלא קיבלתי מחזור,ביום חמישי הלכתי לאחות קופת חולים בוכה ומבוהלת והיא עשתה לי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי. מחר אני הולכת לבדיקת דם ואני ממש מפחדת,רציתי לדעת אם יש סיבות אחרות שמאחר המחזור ואיך אני יכולה להתגבר על פחד מבדיקת דם? (פעם אחרונה שעשיתי הייתה בגיל 6 נורא קשה לי עם בדיקות דם) בבקשה תענה לי מהר ותעזור לי!

31/03/2014 | 06:48 | מאת: צביה רן

שלום אדווה, לגבי בדיקת הדם תזכרי שזו דקירה קטנה, זה כואב לרגע וזה עובר. את יכולה לבקש שיקחו לך את הבדיקה בשכיבה. לגבי איחור במחזור יכולות להיות הרבה סיבות כמו לחץ, אכילה לקויה וכו'. לגבי יחסי מין עם החבר שלך, אני ממליצה מאד ללכת למרפאה לנוער ולקבל הדרכה. בכל רשות מקומית יש מרפאה כזאת, וזאת כדי שלחצים כאלה ימנעו ממך בעתיד. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה