ציפורן חודרנית-סוף חודש רביעי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

30/07/2004 | 08:29 | מאת: ורד

הצילו!!!! האצבעות בכפות הרגליים התנפחו וכעת יש לי כאבים עזים בשני הבהונות בשל ציפורן חודרנית והתפתחות של דלקת. בעבר עברתי בשני הבהונות ניתוח בהרדמה מקומית. מה אפשרויות הטיפול כשאני בחודש רביעי? מזה שבוע אני מטפלת עצמאית בהשריית הרגליים במים ובמשחה נגד זיהומים. (אך לא עוזר). האם ניתוח אפשרי? האם שימוש במשחה מאלחשת מקומית, אפשרי? ורד

30/07/2004 | 08:33 | מאת: צליל

שלום ורד ! חבל שאת סובלת מכאבים כאלה ומסתפקת בטיפול עצמי. כדאי לפנות לרופא, בהקדם - אני משוכנעת שניתן לטפל בבעייה ולמנוע ממך את הכאבים. (אם מותר לעבור טיפולי שיניים וחניכיים בהרדמה, אני בטוחה שגם לבוהן יש פתרון). רפואה שלמה, ותרגישי טוב !

30/07/2004 | 08:38 | מאת: ורד

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה