גלולות וכבד שומני

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

19/09/2001 | 20:59 | מאת: תירוש

שלום רב, אני בת 35 ,סובלת מmvp ,מחזור סדיר אך מלווה בהפרעות תפקודיות כמו,דופק מהיר,מיגרנה, בחילות,וחולשה כללית. כמו כן אובחן אצלי לאחר הלידה השניה,כבד שומני.כיום תפקודי כבד תקינים. בפניה לרופא נשים הוא המליץ על גלולות (לוגינון) להפחתת התופעות,אך לאחר שקראתי את העלון המצורף נתקפתי חרדה שיש לגלולות השפעות שלליות על הלב,הכבד,ומצבי הרוח. אני מבקשת חוות דעתך האם לקחת "סיכון " או להמשיך לסבול בשקט? תודה על תשומת הלב

20/09/2001 | 13:46 | מאת: עדי

1. בפורום הזה אין רופאים יותר. חל שינוי, אז תעקבי ותשאלי שוב לאחר יישומו ! 2. בדפי אזהרה של תרופות כתוב ה-כ-ל. אחרת, אם משהו יקרה, הם יהיו אחראים מבחינה משפטית. מכה. 3. כן, לגלולות יש השפעה על שומני הכבד. מנסיון משפחתי אך לא אישי, יש בעיה עם שומנים מסוג טריגליצרידים שגורמים לדם להיות סמיך קצת יותר וזה גורם לשבץ. אצל נשים בנות 40. גם לדלקת הלבלב. מפחיד מאד. לכן, צריך לעקוב אחרי שומני הדם ולטפל בהתאם - החלפת הגלולות, דיאטה ואפילו תרופות. חוץ מזה, למה את מתביישת לשאול את הרופא שלך ?

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה