וועדה רפואית צבאית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

17/04/2007 | 18:01 | מאת: אור

שלום. שמי אור, אני בן 18 וסובל מכאבים עזים בברכיים מזה כמה שנים ועד לפני שנתיים הייתי קראטיסט מצטיין. למרות שהייתי אצל אורטופדים רבים לא קיבלתי תשובה חד משמעית אלא מספר תשובות כמו: כרונדרומולסיה פלא, גמישות יתר בפיקה, ובעיות גדילה (יש לי עיקוב בגדילה). מחר יש לי וועדה רפואית לקביעת הפרופיל עם אורטופד ולמרות שיש לי את כל המסמכים הרפואיים לגבי מצב הברכיים אני חרד שמע הוא לא יסכים להוריד לי את הפרופיל לעורפי ל- 64 ומטה (מפני שאיני כשיר קרבית). יש לציין שאין ביכולתי לרוץ, לרדת בירידות, לקפוץ, להיות בעמידות שפופות, להרים משקל גם כשהוא לא כבד וכל פעילות אחרת המפעילה עומס על הברכיים. האם עלי לדאוג שמע הפרופיל הסופי יהיה קרבי? האם עלי להקצין את הכאבים בכדי שהאותופד לא יתעלם מכאבי? בבקשה תענה מהר זה דחוף לי. תודה מראש

אני משוכנע כי האורטופד בצבא יתאים את מגבלותיך לפרופיל הצבאי.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית