בודק הסימפטומים


Lymphocytes % נמוכימ בהריון
מחבר:לודה
תאריך:29/1/2003
שעה:12:18
אנ' בחודש שישי של הריון. >קיבלתי תוצעות אחרונות של בדיקת דם.
Lymphocytes % נמוכימ - 13.2
(44-22) 13.2 Lymphocytes %
איזו סיבות יחולים להות לזה?

תוצעות אחרות של בדיקת דם
(140-65) 124 Glucose Challenge Test 1h
(11-4.5) 8.6 WBC-Leucocytes
(5.3-3.8) 3.54 RBC-Red Blood Cells
(16-11.7) 11.2 Hemoglobin
(47-35) 33.1 Hematocrit
(101-81) 93.5 MCV-Mean Cell Volume
(34-27) 31.6 MCH-Mean Cell Hemoglobin
(36-31) 33.8 MCHC-M.Cell Hb cont.
(15-11.6) 13.1 RDW-Red Cell Distri.Width
(450-150) 195 Platelets
(12-8) 9.5 MPV-Mean Platelet Volume
(75-40) 81.3 Neutrophils %
(44-22) 13.2 Lymphocytes %
(13-3) 4.6 Monocytes %
(6-0) 0.8 Eosinophils %
(2-0) 0.1 Basophils %
(7.7-1.8) 7 Neutrophils #
(4.8-1) 1.1 Lymphocytes #
(1.1-0) 0.4 Monocytes #
(0.6-0) 0.1 Eosinophils #
(0.2-0) 0 Basophils #
מחבר:
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
(מספר הטלפון לא יוצג באתר אלא רק לעיני מנהל הפורום)
כותרת:  
תוכן ההודעה:
עם הלחיצה על הכפתור שלח, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לאימייל מדוקטורס ו/או זאפ גרופ
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
29/01/03 12:18
  ה- % לא קובע    ד"ר צבי ציצוביץ 
29/01/03 19:02
אנ' בחודש שישי של הריון. >קיבלתי תוצעות אחרונות של בדיקת דם. Lymphocytes % נמוכימ - 13.2 (44-22) 13.2 Lymphocytes % איזו סיבות יחולים להות לזה? תוצעות אחרות של בדיקת דם (140-65) 124 Glucose Challenge Test 1h (11-4.5) 8.6 WBC-Leucocytes (5.3-3.8) 3.54 RBC-Red Blood Cells (16-11.7) 11.2 Hemoglobin (47-35) 33.1 Hematocrit (101-81) 93.5 MCV-Mean Cell Volume (34-27) 31.6 MCH-Mean Cell Hemoglobin (36-31) 33.8 MCHC-M.Cell Hb cont. (15-11.6) 13.1 RDW-Red Cell Distri.Width (450-150) 195 Platelets (12-8) 9.5 MPV-Mean Platelet Volume (75-40) 81.3 Neutrophils % (44-22) 13.2 Lymphocytes % (13-3) 4.6 Monocytes % (6-0) 0.8 Eosinophils % (2-0) 0.1 Basophils % (7.7-1.8) 7 Neutrophils # (4.8-1) 1.1 Lymphocytes # (1.1-0) 0.4 Monocytes # (0.6-0) 0.1 Eosinophils # (0.2-0) 0 Basophils #
כפי שהסברתי פעמים רבות מה שקובע זה המספר המוחלט ויש לך לימפוציטים במספר תקין (1100). בהריון יש עליה בנויטרופילים, אבל גם כאן אין בעיה. MCV ו- MCH שלך בצד הגבוה של הנורמה. ודאי שאין מחסור בחומצה פולית או B12.
חיפוש מתקדם