המשך תוצאת בדיקות המראה עלייה "תאים צעירים"

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

09/08/2016 | 17:38 | מאת: ליטל

המשך תוצאות הבדיקה: immature granulocytes% 4.60 neutrophils 4.60 neutrophils% 61.90 lymphocytes 1.70 lymphocytes% 23.10 monocytes 0.65 monocytes % 8.70 האם תוצאת הבדיקה דורשת בדיקת המטולוג או שישנה סבירות שהעלייה נובעת בשל ההיריון? (שבוע 34)(אציין כי בתחילת ההיריון הערכים היו תקינים ובמשך ההיריון עלו) ואם העלייה אינה נובעת מההיריון, מה יכולה להיות הסיבה לעלייה? אודה לתשובתך המהירה הנני בלחץ מטורףףף ואיני רגועה...

09/08/2016 | 17:40 | מאת: ליטל

שלום רב! הנני בת 38 בהיריון שבוע 34 בבדיקת דם נמצאה נוכחות גבוהה של תאים צעירים immature granulocytes 0.34

שלחת פרטים חלקיים אך הערכים האבסולוטים של לימפוציטים ונויטרופילים הם תקינים.

09/08/2016 | 18:11 | מאת: ליטל

תודה רבההה על תשובתך המהירה.. basophils 0.00 basophils% 0.00 variant lymphocytes 0.75 variant lymphocyes%10.00 ומה לגבי עליית "התאים הצעירים"? אין סיבה לחשוש? אילו תוצאות את צריכה אם תוכלי לרשום אשלח לך אני בהיריון ובלחץ לא נרגעת עד שאדע שזה תקין ואין סיבה לחשוש

מנהל פורום המטולוגיה