בדיקת קרישיות יתר

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

11/04/2013 | 15:21 | מאת: קרן

שלום רב, בת 34.5 אמא לשני ילדים הריונות תקינים, הריון אחרון לפני חמש שנים, בחודשיים האחרונים עברתי 2 הפלות רצופות וכמו כן סובלת ממיגרנות עם תחושת נימול בצד הפנים. לאחותי יש קרישיות יתר, האם לדעתך עלי לעבור גם בדיקת קרישיות לאור הנתונים לעיל? אם כן היכן ואיך מבצעים את בדיקת הקרישיות וכמה זמן עד שמקבלים תוצאות? (מעוניינת להרות בהקדם). תודה רבה, קרן

11/04/2013 | 15:57 | מאת: תשובת מנהל הפורום

הדבר תלוי בממצאי הבדיקה הניורולוגית, באבחנה המשוערת, בגיל ההריון בעת סיומו ובעוד דברים ועלייך לפנות לרופא להערכה ולהחלטה ולא לפורום. כל המידע בנושאים אלה (מהפן הרפואי) קיימים כאן בפורום (חפשי וקראי אודות קרישיות יתר, הפלות וכיו"ב) ובאתר העזר hematodoc.my-board.org כמה זמן ? זו לא שאלה רפואית.

מנהל פורום המטולוגיה