קומדין ומשקאות אלכוהוליים קלים

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

27/07/2005 | 12:01 | מאת: עמוס

שלום לד"ר ציצוביץ, קיבלתי תשובות חשובות ומועילות ממך בענין השימוש בקומדין. לא שאלתי עדיין על משקאות אלכוהוליים קלים. האם מותר לשתות יין שולחני או יין קידוש? כוסית ליום? לשבוע? האם מותר לשתות בירה? כוס ליום? לשבוע? בתודה ובברכה, עמוס

27/07/2005 | 13:16 | מאת: תשובת מנהל הפורום

לגימה אקראית של משקה אלכוהולי בכמות קטנה אינה אמורה להפריע לאיזון. כוסית ליום או קידוש על יין נכנסים בקטגוריה זו. שתיה קבועה או כמויות גדולות של אלכוהול - עלולים להפריע לפירוק הקומדין בכבד וכך להגביר את פעילותו ולהאריך את ה- INR.

מנהל פורום המטולוגיה