דם המוליטי מאוד

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

29/01/2004 | 11:10 | מאת: חן

אני לוקחת תרופה בשם sporanox (למשך שבועיים בחודש לארבעה חודשים) ולפני נטילת מחזור נוסף של תרופות עלי לעשות בדיקת דם (תיפקודי כבד). כשבוע לאחר הפסקת נטילת התרופות עשיתי בדיקת דם. כבר בעת נטילת הבדיקה האחות אמרה שהדם מאוד סמיך והיה עלי לשתות קודם הבדיקה לחות שתי כוסות מים ולאחר מאמץ רב היא נקחה ממני דם. היום באתי לקחת את התוצאות ונכתב שם "דם המולטי מאוד" ולכן לא ניתו היה לקבל את התוצאות? האם זה בגלל התרופה או שסביר להניח שזה בשל משהו אחר? תודה

29/01/2004 | 11:52 | מאת: תשובת מנהל הפורום

לאור מה שאמרה לך האחות (דבר שקצת נשמע לי מופרך...) מה שנראה הכי סביר זה שהלקיחה היתה מאוד טראומטית והדם נהרס כבר בדרכו למבחנה. זו לא תופ]עת לואי מתוארת של תרופה זו: http://www.rxlist.com/cgi/generic/itraconazole_ad.htm

מנהל פורום המטולוגיה