בודק הסימפטומים

מומחים בנושא הפורום:

RE: חור בריאה
מחבר:ד''ר בנימין מדליון
תאריך:18/3/2005
שעה:13:20
הבעייה אמנם פשוטה ונפוצה בצעירים. הטיפול שקיבלת הוא בהחלט הטיפול המקובל. לאחר ארוע ראשון קיים סיכון גבוה יותר מאשר בכלל האוכלוסיה להופעת דליפה נוספת בריאה אך בדר"כ זה לא קורה. במידה וזנ יקרה פעם נוספת יהיה מקום לשקול ניתוח לפתרון הבעייה. אתה יכול לבצע כל פעילות ולגבי מניעה, אם אתה מעשן עליך להפסיק כי זה אחד הגורמים.
מחבר:
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
  חור בריאה    גיא גולן 
08/03/05 22:29
  עוד בקשר לנקז    גיא גולן 
09/03/05 11:58
  ועוד בקשר לנקז    רפי 
09/03/05 19:46
03/08/08 11:28
  RE: ועוד בקשר לנקז    מיקי 
28/07/09 08:16
  חרמן    גוגה 
05/05/12 03:23
  RE: חור בריאה    אלי 
25/07/08 18:35
שלום. שמי גיא גולן אני בן 18 וחודש לפני כשבועיים הרגשתי לחץ באיזור החזה שלא חזר על עצמו יותר. יום ראשון הייתי בצילום במכון הרנטגן בחולון והפנו אותי לוולפסון למיון ומשם למחלקת ניתוחי חזה לב שם חיברו אותי לנקז (צינור מוציא את האוויר שבורח מהריאה) הייתי מחובר לנקז 36 שעות והיום (שלישי 8.3 בבוקר הוציאו לי את הנקז צילמו ושחררו אותי הביתה. שאלתי היא מהי ההסתברות שיהיה לי חור נוסף? ומתי? האם אפשר למנוע ? והאם אני יכול לעשות פעולות שדורשות מאמץ מהלב?
עוד רציתי לשאול האם חור בריאה \ התפוצצות ריאה זה דבר פשוט כמו שהרופאים בוולפסון מתארים את זה.... הם מגדירים את זה כמקרה קל ונפוץ שלא צריך להתרגש ממנו ואין שום סיבה לדאגה האם ככה זה?
האם מותר לאונן יומיים אחרי הניתוק מהנקז... ? ואם לא כמה זמן אחרי מותר??
הבעייה אמנם פשוטה ונפוצה בצעירים. הטיפול שקיבלת הוא בהחלט הטיפול המקובל. לאחר ארוע ראשון קיים סיכון גבוה יותר מאשר בכלל האוכלוסיה להופעת דליפה נוספת בריאה אך בדר"כ זה לא קורה. במידה וזנ יקרה פעם נוספת יהיה מקום לשקול ניתוח לפתרון הבעייה. אתה יכול לבצע כל פעילות ולגבי מניעה, אם אתה מעשן עליך להפסיק כי זה אחד הגורמים.
אני עברתי 3 חורים בצד שמאל ואחר כך החליטו לנתח אחר כך היה לי חור בצד ימין אחרי 4 שנים הוא הופיע והחליטו לנתח אותיי גם כןן אני לא מעשןן אני מאוד רזה וגבוההה עם יש פיתרון חוץ מלאכול לימנועע ועם זה יכול לחזור שובב
אסור לעשות זאת בכלל גם לא לפני וגם לא אחרי התורה אסרה זאת הקדוש ברוך הוא אסר זאת ואולי אם תשמור על הברית ותתקדש לא יהיו לך בעיות כאלו
מותר לאונן אבל תלוי באיזה אתר ומקום אתה נמצא
חרמן.
חיפוש מתקדם