בעיות זיקפה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

31/10/2014 | 14:16 | מאת: משה

שלום ד"ר אני בן 26 וכבר תקופה ארוכה שיש לי זיקפה חלשה,ואין לי תמיד זקפת בוקר.עשיתי בדיקות דם ובדיקת NPT והבדיקות יצאו תקינות.שאני מקיים יחסי מין זה נדיר שאיבר יהיה בשיאו,וגם אם כן,אז הסיבוב השני יהיה חלש ביותר אם בכלל. מה אתה מציע?יש אולי תרופה תקופתית שתשפר לי את המין?תודה

31/10/2014 | 15:30 | מאת: ד"ר אילן בירן

הבדיקות שלך כולן תקינות ומכאן שאין לך בעיה גופנית וכל תרופה /תכשיר נוספת רק תזיק! אם אינך מרוצה מחיי המין שלך - תתייעץ עם סקסולוג כמוני ותלמד לשפר את ההנאה ואת הביצועים. שבת שלום

מנהל פורום סקסולוגיה