השימוש בתכשיר גברא MAX האם זה יעיל?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

21/02/2010 | 21:32 | מאת: דודו

האם השימוש בתרופה הנ"ל יעיל בפתרון בעיית שפיכה מוקדמת ובחיזוק הזיקפה? עוד דבר האם היא תרופה מומלצת על ידך כרופא ואו האם היית ממליץ נטילת תרופה זו למטופלך? והאם ישנן תופעות לוואי ידועות ואו איזה שאלות עליי לישאול את זה שרוצה למכור לי את התרופה על מנת להיזהר ולא להיתקל בתופעות לוואי מסוכנות

22/02/2010 | 12:39 | מאת: ד"ר אילן בירן

אינני רופא אלא פסיכוסקסולוג! לבעיית השפיכה המוקדמת אין המלצה לטיפול תרופתי כלשהו אלא ללמידת שליטה בעיתוי השפיכה בטיפול התנהגותי. לבעיית זיקפה שמקורה גופני יש תרופות יעילות שזו שהזכרת אינה נמנית עליהן. כדאי שתתייעץ עם רופא המשפחה. אם יתברר שמקור הקשיים אינו גופני אלא פסיכוסקסואלי - כדאי שתתייעץ עם סקסולוג כמוני. בהצלחה!

12/03/2011 | 17:26 | מאת: אייל

מהן התרופות היעילות לחיזוק הזיקפה ולעוררות החשק המיני?

06/07/2011 | 15:52 | מאת: יורם

יש לי חבר בעבודה שנטל את הכדורים בעבר ואמר שזה עושה פלאים. הוא אומר שבזכות זה שהוא לקח בעבר, היום אין לו צורך בתרופות. התרופה לא הכי זולה, אבל היא טבעית, וזה מה שחשוב.

11/09/2020 | 07:14 | מאת: חחחח

ומקום העבודה שלך זה גברא במקרה?

מנהל פורום סקסולוגיה