חולשה אחרי הרדמה בטיפול שיניים

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

22/05/2016 | 10:32 | מאת: יוסי

שלום רב. לפני כמה ימים עברתי טיפול הקצעת שורשים במרפאת שיניים. הטיפול נעשה אחרי מתן זריקת הרדמה על ידי רופא. אחרי הטיפול חשתי חולשה, מעין טרום עילפון, ובעקבות כך פוניתי באמבולנס לבית חולים. הבדיקות במיון היו תקינות ולאחר שהתאוששתי שוחררתי מבית החולים. הרופאה במיון העריכה שמינון יתר של תרופת ההרדמה הוא זה שגרם לתחושת המועקה שלי שכללה גם חוסר שיווי משקל, מצוקת נשימה ותחושת נימול ברגליים. גם עכשיו, כמה ימים אחרי אותו מקרה, אני מרגיש מדי פעם חולשה גופנית ועייפות. בעוד כמה ימים אני אמור להמשיך את הטיפול במרפאת השיניים, כולל הרדמות נוספות. מה דעתך בנושא?

22/05/2016 | 10:59 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אני ממליץ (אם זה אפשרי מבחינת מצב השיניים) להמתין ולהתרחק מהאירוע עד התאוששות מלאה טרם המשך הטיפול. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב