תופעות לוואי להרדמה מקומית וטשטוש

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

20/08/2015 | 19:55 | מאת: גיל גלעד

קרובת משפחה צעירה עברה ניתוח להסרת גידול שפיר בשד. הניתוח בוצע בהרדמה מקומית + טשטוש. עברו יומיים והיא עדיין מרגישה לא טוב. השאלה: איזה תופעות לוואי מוכרות להרדמה מקומית + טשטוש? תוך כמה זמן זה אמור לעבור?

23/08/2015 | 13:22 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, תופעות לוואי של הרדמה מקומית הן תגובה מיידית לחומר מאלחש שנספג או פגיעה בעצב מקומי. הבינותי שלא היו תגובות כאלה במקרה שלה. מאידך, תרופות טשטוש יכולות להשפיע במהלך יום-יומיים. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב