הרדמה לניתוח לפרוסקופי

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

16/05/2015 | 21:04 | מאת: לין

שלום רב לפני כשנה עברתי ניתוח לפקרוסקופי אבחנתי מחשש לאנדומטריוזיס, אך התגלה כתקין , במהלך שנה חלה התדרדרות במצבי במחינה גניקולוגית ניסו לטפל באנטיוביוטיקה אך ללא הצלחה, הוצע כפיתרון ניתוח לפרוסקופי חוזר, שאלתי היא האם בטווח של שנה מניתוח לניתוח מבחינת ההרדמה יכול להיגרם נזק כלשהו למוח?

17/05/2015 | 08:30 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לא סביר במצב שלך שהרדמה חוזרת (רגילה וללא סיבוכים) יש בה כדי לגרום נזק למוח. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב