בליטה מתחת ללשון לאחר הרדמה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

16/04/2015 | 12:04 | מאת: מירי

ביום שני עברתי הליך היסטרוסקופיה ניתוחית בהרדמה מלאה. לאחר שהתערוררתי, הרגשתי תחושה מוזרה בפה וראיתי שתי בליטות סימטריות משני צידי העור שמתחת ללשון. התחושה קצת לא נעימה. אציין כי במהלך טיפולי IVF שאני עוברת, השאיבה מתבצעת בהרדמה מלאה, כך שזוהי אינה הפעם הראשונה שאני עןברת הרדמה מלאה, אולם מעולם לא הופיעה תופעה כלשהי. אשמח לתשובתך במה מדובר והאם זה פשוט יעבור ? תודה מראש,

22/04/2015 | 10:39 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לא ברור לי באיזה סוג של בליטה מדובר. ישנן מספר אפשרויות. ממליץ לפנות לרופא פה ולסת לבדיקה במידה שאין שיפור. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב