כאבי תופת בעצב המשולש

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

14/04/2015 | 11:41 | מאת: דן

אבי בן ה 80 סובל מכאבי תופת בעצב המשולש. אחרי נסיונות רבים, התברר שהתרופה היחידה המפגה את הבאב היא "טגרטול", אך הבעייה היא שהיא מאד מאד מחלישה אותו כך שהוא מתעייף בקלות, ישן הרבה וגם הולך פחות טוב מבעבר. כל נסיון לעבור לתרופה אחרת או להפחית מינון לא צלח, והכאבים המשיכו. מה עוד ניתן לעשות? ה"משחק" בין כאבי תופת לעייפות וחולשה אינו מיטיב עמו ופוגע קשה באיכות חייו. תודה

22/04/2015 | 07:43 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במקרים כאלה יש להמשיך ולחפש שילוב בין תרופות, שכל אחת מהן בכמות מופחתת. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב