blood patch

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

18/02/2015 | 14:45 | מאת: נועה

שלום, לאחר לידה היו לי כאבי ראש מטורפים ועברתי blood patch. יש הקלה בכאבי ראש, אך הצחילו כאבים חזקים בגב התחתון. 1. מתי צפויים כאבי גב לעבור? 2. מתי צםויים כאבי ראש, עורף להעילם לחלוטין? 3. רופא אשר ביצע את blood patch אמר לי לנוח ולא להתאמץ לאחר הפרוצדורה אלא "לרחף" ולא לדרוך על העקבים, להשתדל לעשות זאת במהלך 10 ימים מיום הפרוצ. מתי אני יכולה לשים נעלי עקב לאחר פרוצדורת blood patch? תטדה רבה

24/02/2015 | 15:55 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לאחר ביצוע BLOOD PATCH ברוב המקרים כאב הראש חולף מיד או במהלך יום-יומיים. נעלי עקב עלולים להחמיר את כאבי הגב, גם ללא קשר ל- BLOOD PATCH. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב