ספסיס

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

15/02/2015 | 20:51 | מאת: רוני

שלום מה התהליך שהגוף עובר בספסיס שגורם לבסוף לתמותה? זה נובע מירידת הלחץ דם כתוצאה מהזיהום? מה בעצם גורם להפסקת הנשימה, ולכשל הלבבי? כמו כן (סליחה על השאלה) מהי ההפרשה האפורה/שחורה שיוצאת מהפה בזמן הפטירה? תודה

16/02/2015 | 14:55 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, תמותה בעקבות ספסיס נובעת מכשל מערכות הגוף, לרבות, אי ספיקה של מערכת מחזור הדם ופגיעה באספקת חמצן לרקמות. הנוזל הוא תוכן קיבה ורוק ולפעמים הפרשות מהריאות. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב