חוסר איזון בלוטת התריס והרדמה כללית

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

18/12/2014 | 13:29 | מאת: נאווה

אני עומדת לפני ניתוח בעוד כחמישה ימים. בבדיקות טרום ניתוח עלה שבלוטת התריס אינה מאוזנת. TSH- 10, T4- תקין. בד"כ אני מאוזנת ע"י טיפול באלטרוקסין 100. נראה לי שחוסר האיזון נובע מהסטרסס וסערת הרגשות בו אני נמצאת לפני הניתוח. האם יש הצדקה לדחות ניתוח? האם תוצאת הבדיקה מסכנת אותי בזמן הניתוח? באיזה אופן? אילו השפעות יכולות להיות לזה עליי בזמן הניתוח? אודה על מידע והמלצה

18/12/2014 | 16:36 | מאת: נאווה

רק לחדד TSH=10

21/12/2014 | 12:32 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, TSH 10 משקף תת פעילות של בלוטת התריס. במידה שמדובר בניתוח גדול ניתן לדחות אותו במספר חודשים, רצוי לאזן את תפקוד בלוטת התריס. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב