לופרסור לטיפול במיגרנה - כאבי בטן

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

27/11/2014 | 08:18 | מאת: אסף

שלום ד"ר, נוירולוג רשם לי טיפול בלופרסור למניעת מיגרנות - אחרי שיתר הכדורים לא עזרו. התחלתי השבוע עם חצי כדור של 200 מ"ג. סובל מכאבי בטן בימים האחרונים כתוצאה מנטילת התרופה. רציתי לשאול אם ידוע אם תופעת הלוואי הזו (שמוגדרת כשכיחה בלקיחת התרופה) עוברת עם הזמן... תודה!

שלום רב, אני ממליצה לפנות אל הרופא שרשם לך את התרופה. אם הכאב חזק מאוד יש להפסיק את לקיחת התרופה. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב