בעיות גב והריון

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

13/05/2004 | 19:48 | מאת: ג.ב.ק.

אני סובלת מבעיות גב תחתון בעקבות 2 פריצות דיסק בחוליות L-4 L-5 . אני ובן זוגי מעוניינים להרחיב את המשפחה אולם אני חוששת האוד מההריון והלידה בגלל הגב שכן הבנתי שלא אוכל לקבל אפידורל. אשמח לקבל את חוות דעתך על כך .

14/05/2004 | 08:59 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום לך, הכנת אגן הירכיים ועמוד השדרה המותני ללחצי הלידה יקלו מאוד על התהליך וכמעט ללא כאב. מטופלות רבות שעברו טיפולי כירופרקטיקה הכוללים איזון מפרקי האגן, עמוד השדרה וחיזוק ואיזון שרירי הבטן והגב התחתונים דיווחו כי הלידה עברה במהירות ובקלות ללא סיבוכים מיותרים. מאחר וכבר קיימת חולשה מובנת בגב התחתון שלך, כדי לפנות לעזרה ממומחי עמוד השדרה ולפעול לתיקון הבעיה. הסירי חששות וחרדות מיותרות מליבך. הפתרון נמצא בהכנה מוקדמת לתהליך החשוב בחייך.

15/05/2004 | 10:12 | מאת: ג.ב.ק

ראשית אפתח בתודות על התגובה המהירה והעידוד , שנית ברצוני לדעת האם יש פרק זמן מסויים שעלי לערוך טיפול זה על מנת להקל את הלידה וההריון דבר שכמובן מעכב את תכנונו של ההריון . שוב תודה על העידוד , ג.ב.ק

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב