פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

15/04/2004 | 16:06 | מאת: mazale1

שלום אני סובלת מזה 3שנים מכאבים חזקים בגב תחתון. הכאבים הם יום יום לא יכולה לתפקד באופן רגיל וגם הפסקתי לעבוד בעקבות זה. בCT גילו פריצת דיסק בL5-S1 ובלט דיסק בL4-L5 . עשיתי את כל הטיפולים האפשריים וזה כולל טיפול כירופרקטי שכלל לא עזר אלא רק החמיר את המצב. אודה לך על תשובתך.

16/04/2004 | 18:29 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום מזל, פני לכירופרקטור נוסף לקבלת חוות דעת נוספת והצעות לגבי המשך טיפול. בכירופרקטיקה כ-13 שיטות טיפול , ייתכן ולא קיבלת את הטיפול המתאים לבעייתך. אחוז גבוה מאוד של פריצות דיסק נפתרות בעזרת כירופרקטיקה בהצלחה נ.ב: האם ניסית את שיטת COX FLEXION DISTRACTION

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב