פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

04/09/2012 | 00:22 | מאת: אבי

היי. בחודש מאי במהלך עבודה בצבא כאיש קבע נסעתי עם מלגזה לאחור כשהסתובבתי לראות את הדרך ניתפס לי כל צד שמאל וכאבים איומים באזור כל הגוף השמאלי והופניתי למיון. לאחר בדיקות רופאים וצילומים. לאחר שבצילום הסיטי הראשון עמ"ש צווארי של הצוואר נמצא בלט דיסק מרכזי אחורי בחוליות c3' c4. בצילום האחרון סיטי ע"ש מותני נמצא כי: l3-l4- בלט דיסק כללי משיק לקאודה. l4-l5- היפרטרופיה במפרקים הפצטליים אשר גורמת להיצרות הפורמינות. ובלט דיסק אחורי מרכזי עם לחץ קל על הקאודה ועל השורש הניקבי משמאל. מפרקי ה- sij - שמורים. מוקד לוצנטי קטן 6 מ"מ באספקט אחורי של עצם הכסל מימין בסמוך ל- sij- אוסטאופניה ממוקמת? אחר? לקורלציה עם מיפוי עצמות. מה זה אומר? ולמה אני זכאי?

06/09/2012 | 09:42 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

הממצאים בCT הם של שינויים שחיקתיים. הממצא של המוקד הלוצנטי דורש השוואה למיפוי עצמות. בברכה, ד"ר יואב מוריץ כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב