פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

14/03/2004 | 11:40 | מאת: רון

שלום אני סובל מפריצת דיסק בחוליות הגב התחתון L4-L5 ושתי בליטות בדיסק בחוליות התחתונות כמו כן יש לי בליטה בליטה בדיסק בצוואר. כיום לאחר טיפולי פיזיוטרפיה ,הידרוטרפיה,וטווינה שלא עזרו התחלתי לעבור טיפולי כירופרקטיקה וקיבתי 2 זריקות אפידורליות שהן היוו שינוי משמעותי על רמת הכאב וההקרנות לגפיים התחתונות. הייתי רוצה לדעת עד מתי כדאי להמשיך עם טיפולים אלו כדי לדעת שהם אפקטיביים ואם יחזרו,הכאבים העם אני ייאלץ לעבור ניתוח והאם אתם ממליצים על ניתוח בכלל.

14/03/2004 | 19:08 | מאת: שלום

אני סובל מפריצת דיסק בגב תחתון וצוואר אני רוצה לדעת מה לעשות האם כדאי לי לגשת לכמופט

14/03/2004 | 22:51 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום לך שלום, מחקרים רבים הוכיחו כי הטיפול היעיל ביותר לבעיות הנובעות מעמוד השדרה הוא הטיפול הכירופרקטי. כירופרקטיקה היא השיטה היעילה והבטוחה ביותר לפתרון בעיות תפקודיות בצוואר והגב התחתון ללא צורך להיסתכן בסיבוכים של תרופות, זריקות וניתוחים. בהצלחה

15/03/2004 | 08:45 | מאת: רון

מתוך ניסיון לצערי הגעתי למסקנה כי הכירופרקט שאליו הגעתי הוא היחידי שהביא לאיזשהו שיפור והקלה בכאבים. כמובן תלוי ברמת הפריצה בדיסק גודל הכאבים והיכולת שלך להתמודד עם הטיפול שהוא פיזי וקשה . אני הצלחתי להתמודד עם הטיפול גם בעזרת זריקה אפידורלית שהורידה את הלחץ והנפיחות של העצב באזור הפריצה והקלה על הכירופרקט ומאפשרת לו חופש בעבודה. כמו כן הייתי רוצה לדעת כיצד טופלת עם הבעיה שלך עד היום?

14/03/2004 | 22:46 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום רון, למה שלא תפנה את השאלות החשובות האלו לכירופרקט המטפל. הוא מכיר את בעיתך מקרוב וסביר להניח שייתכן תשובות חכמות יותר מכל פורום בנושא. בהצלחה

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב