פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

25/01/2004 | 13:27 | מאת: יוסי

בבדיקת ct שערכתי הוברר כי בחוליה s1-l5 ואף בחוליה l4-l5 ישנו פריצת דיסק בבדיקה נוספת של emg הצביע על כך ביצעתי טיפול פיזיוטרפיה אך טרם עזר לציין כי יש לי הקרנות לרגל שמאל ועד כף הרגל מאין דקירות מה הטיפול שעלי לעשות עלמנת שהכאב לרגל יפסקו

26/01/2004 | 01:19 | מאת: ד"ר צחי כהן

יוסי שלום. כירופרקטיקה נמצאה מאוד יעילה בטיפול בפריצות דיסק ובעיות גב בכלל. מומלץ מאוד. תודה.

30/01/2004 | 15:18 | מאת: איציק אוזן

יש לי פריצת דיסק אני מטופל בזריקות אפידורל וזה לו עוזר לי מה אני עושה.

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב