פריצת דיסק מסויידת

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

28/12/2003 | 13:57 | מאת: דניס

לאחר לידת בני (כיום כמעט בן 3) התחלתי לחוש כאבים עזים בגב התחתון עד כדי גרירת רגל ימין ונמלול. בצילום CT נגלה שישנה פריצת דיסק מסויידת באזור החוליות L4-S5 (אם אני זוכרת נכון). הגעתי למצב של זריקות נורופן להקלת הכאב כי היה לי קשה לעמוד והיה קושי בנשימה ולהתיישר. תור לפיזיותרפיה קבלתי רק כשכבר לא כאב לי יותר. מאז, כפעם בחודש אני עושה תנועה שמחזירה אותי פחות או יותר לאותו מצב למספר ימים. לגבי פעילות גופנית - אני מפחדת לעשות... מה אני יכולה לעשות??? האם הכירופרקטיקה יכולה לעזור והאם תוכל להמליץ לי על כירופרקט באזור פ"ת (קופ"ח כללית) תודה

28/12/2003 | 23:12 | מאת: ד"ר צחי כהן

דניס שלום, בהרבה מקרים כגון שלך כירופרקטיקה בהחלט יכולה לסייע. במרפאת כללית משלימה ב"אם המושבות" מטפל כירופרקט מצויין. מאד מומלץ. בהצלחה.

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב