פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

10/12/2003 | 09:17 | מאת: רון

אני סובל מפריצת דיסק L4-L5 ושני בלטי דיסק למטה יותר אני מטול בכדורים לשיכוך כאבים וזריקות פלקסין ומבצע פעם בשבוע פיזוטרפיה אני סובל מכאבים המקרינים על רגל שמאל ומתקשה בהליכה ארוכה ומעבר בין עמידה לישיבה ושכיבה. הטיפול אינו עוזר בצורה משמעותית ואני סובל מכאבים כ-חודשיים ברציפות. האם טיפול כירופרקטי יכול לעזור בטיפול והחזרת המצב "לקדמותו". אני חושש מטיפולים כואבים ונאמר לי כירופרקטיקה הוא טיפול אגרסיבי אך מהיר אשמח באםת תוכל ליעץ ולהמליץ על טיפול.

11/12/2003 | 23:04 | מאת: ד"ר צחי כהן

רון שלום. טיפול כירופרקטי הוא לא בהכרח אגרסיבי. לרוב קל להיבהל בשל מהירות הטיפול והרעשים שנשמעים מהחוליות. דע כי טיפול זה יעיל מאוד במתן פתרון לפריצות דיסק כמו שלך ולכן מומלץ מאוד. וטובה שעה קודם לפני שהמצב מקבע את עצמו. בהצלחה.

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב