פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

06/11/2003 | 13:17 | מאת: ארז

אני סובל מכאבי צוואר. אובחנו פריצות של דיסקים (כל הדיסקים הצוואריים), אחת בלבד עם לחץ (קל) על החוט. היו לי כאבי תופת ונימולים קשים לכל הגוף (כולל רגליים ופנים), מצבי טוב יותר (אודות פיזיותרפיה). האם באמצעות כירופרקטיקה אחזור לחיים נורמליים, כולל עיסוק בספורט, והשאלה נשאלת לטווח הארוך (אני בן 31).

06/11/2003 | 21:11 | מאת: ד"ר צחי כהן

ארז שלום. קשה מאוד לענות ללא בדיקה ספציפית של המקרה שלך. אוכל לומר לך שפריצות דיסק צואריות הן מצב המטופל לרוב בהצלחה במרפאות לכירופרקטיקה וכדאי מאוד לנסות. בהצלחה.

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב