פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

05/11/2003 | 18:23 | מאת: מיטל

שלום! לאבא שלי יש פריצת דיסק בחוליית הגב התחתונה והוא סובל מכאבי גב איומים לעתים תכופות, והרבה פעמים הוא אינו מסוגל לזוז מרוב כאבים. הוא מדחיק את זה ולא רוצה לעשות ניתוח כדי לטפל בכך. איזה פתרון חילופי יש ביכולתכם לתת כדי לשפר את מצבו?

06/11/2003 | 21:00 | מאת: ד"ר צחי כהן

מיטל שלום. תשמחי לדעת שדוקטורים לכירופרקטיקה מטפלים בהצלחה גדולה במקרים של פריצות דיסק וכדאי מאוד לגשת לאחד/ אחת הקרובים למקום מגוריו של אביך. תוכלי לברר בטלפון 1-800-658-000 בהצלחה.

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב