פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

25/10/2003 | 09:08 | מאת: הלנה

אני סובלת מפריצת דיסק בחוליות L4-L5 וב-S1 בכל אופן אני בהתקף כחודשיים טיפול כירופרקטי שעשיתי אצל רופא מורשה לא עזר, כנ"ל גם טיפול פיזיוטרפיסטי. לאחרונה שמעתי מאנשים שטופלו על ערבי נוצרי מחיפה העונה לשם "אבו יוסוף" ונאמר לי שהוא כירופרקט ומחולל פלאים בשיטה שלו, מה אתם יודעים עליו, האם הוא מוכר ואני רשאית לפנות אליו ? לא הייתי רוצה להחמיר את המצב!!!

25/10/2003 | 21:25 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום הלנה, שמעתי על אבו יוסוף תגובות טובות ותגובות מאוד מאוד צוננות. הוא לא עבר הכשרה בת 7 שנים כדר' לכירופרקטיקה, אינו מוכר ככירופרקט או מוסמך לעסוק בתחום. בכל אופן, מומלץ לבדוק מהי הכשרתו והאם הוא בעל ביטוח אחריות מקצועית למקרה של נזק או סיבוך כלשהו. אני לא הייתי שם את גבי על מזבח השמועה. היזהרי..

31/10/2003 | 21:43 | מאת: עטרה גל

31/10/2003 להלנה ! שמי עטרה לא הייתימציעה לך ללכך לכל מיני רופאי אליל ושרלטנים עם הבריאות לא משחקים

08/07/2010 | 04:33 | מאת: רינה

שלום אני טופלתי במרפאת אבוא יוסף וממליצה מאוד שתטפלו שמה כי מאוד עזר לי גם אני סבלתי מפריצת דיסק ו הלכתי לרופאים והרופאים קבעו לי ניתוח אך אני לא הסכמתי ואז באה חברה ו סיפרה לי על מרפאת אבו יוסף ושיש שם בחורה בשם רבאב ואכד היא זאת שמטפלת כבר יותר מ25 שנים אז הלכתי וסיפרתי לה על הבעיות שלי והיא קיבלה אותי ביחס טוב ואישי ובהרגשה נוחה ואחרי כמה טיפולים הכאב נעלם לגמרי אני ממליצה מאוד אבל היזהרו מחיקויים כי יש מישהיא שפתחה גם אבו יוסף אבל היא לא יודעת לעשות כלום תהיו בטוחים שלאיפה אתם הולכים קוראים לבחורה רבאב ואכד זה המספר שלה 0577847929

28/06/2011 | 20:14 | מאת: אוסי

לידיעתכם אבו-יוסף נפתר לפני 5 שנים והבת שלו "אמאל" הביולוגית {דרך אגב יש לו רק בת אחת} מטפלת באנשים ועושה פלאים היזהרו מחיקויים. המרפאה נמצאת בעיר חיפה הטלפון של אמאל 050-2366202 / 0527922960 ממולץ בחום רב.

22/10/2016 | 14:01 | מאת: אסראא

זה נכון גם אני הייתי מטופלת של רבאב לפריצת דיסק והיא עזרה לי מאוד אני לא מרגישה בכאבים בכלל וזה הייה לפני כמה שניים ועכשאו יש לי שני ילדים ואין כאבים אפילו לא חזרו

08/07/2010 | 04:34 | מאת: רינה

שלום אני טופלתי במרפאת אבוא יוסף וממליצה מאוד שתטפלו שמה כי מאוד עזר לי גם אני סבלתי מפריצת דיסק ו הלכתי לרופאים והרופאים קבעו לי ניתוח אך אני לא הסכמתי ואז באה חברה ו סיפרה לי על מרפאת אבו יוסף ושיש שם בחורה בשם רבאב ואכד היא זאת שמטפלת כבר יותר מ25 שנים אז הלכתי וסיפרתי לה על הבעיות שלי והיא קיבלה אותי ביחס טוב ואישי ובהרגשה נוחה ואחרי כמה טיפולים הכאב נעלם לגמרי אני ממליצה מאוד אבל היזהרו מחיקויים כי יש מישהיא שפתחה גם אבו יוסף אבל היא לא יודעת לעשות כלום תהיו בטוחים שלאיפה אתם הולכים קוראים לבחורה רבאב ואכד זה המספר שלה 0577847929

28/06/2011 | 23:41 | מאת: טל ביטון

נכון הוא נפטר לפני ששה שנים אפילו ורבאב היא לא הבת שלו אבל היא הייתה כמו בת עבדה אצלו המון שנים והמשיכה את דרכו. וממליצה מאוד היא אישה אדיבה נחמדה עוזרת ואוהבת לעזור לכולם בדיוק מהחיקויים האלה היזהרו !!!! פל:0577847929 טל:048533417 המרפאה פתוחה מ:7:30 בבוקר עד 13:00 בצהריים

04/06/2014 | 22:53 | מאת: ירדנה

הלנה שלום שמי ירדנה אני בעבר סבלתי מפריצת דיסק 4 חוליות התחתונות עברתי המון טיפולים וסבל בבית החולים היתי מרוטקת שנה במיטה עד שהגעתי להיות בכסא גלגלים בלי יכולת לזוז מרוב כאבי תופת בגב למרות כל הטיפולים והזריקות בגב בבית החולים. כמי שמאמינה באמונה שלמה שיש אנשים עם יכולת ריפוי שזה מתנה משמים אל אבו יוסף הגעתי אחרי שחפשתי המון באתי אליו עם כסא גלגלים בלי יכולת לזוז . פגשתי בזמני את אבו יוסף אדם שאין כמוהו האיש מספיק שהסתכל עלי ונגע בי בכטף אמר לי כל מה שיש לי בלי לדעת כלום עלי עברתי אצלו טיפולים בידים שלו וגם הבנות שהיו איתו קמתי מהכסא גלגלים אחרי כמה טיפולים ברוך אשם נעמדתי על הרגלים שלא יכולתי לעמוד שנה מרוב כאבי גב איומים מאוד אני ממליצה באמונה שלמה עם את בחורה שיש אמונה ומאמינה ביכולת של אנשים אז אני ממליצה בחום

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב