הריון ופריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

01/10/2003 | 13:46 | מאת: אתי כ

אני בהריון בחודש השישי, לפני כ - 3.5 שנים עברתי ניתוח בגב עקב פריצת דיסק. (העוברים שלי בד"כ גדולים), שאלתי: האם אוכל ללדת לידה טבעית בלי לסכן את הגב או לידה בניתוח קיסרי? אשמח לקבל תשובה, תודה רבה.

01/10/2003 | 21:08 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום אתי, שאלה זו יש להפנות לרופא המיילד המודע למצבך הבריאותי הנוכחי ומצבך בלידות קודמות. כמו כן, אין לי מספיק מידע לגבי מצב גבך בהווה, בריאותך ואיזה ניתוח בדיוק עברת והאם הצליח? ללא מידע מקיף לא אוכל לתת לך תשובה אחראית בהצלחה

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב