כאבים בקרסול אצל מתבגרת

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

11/04/2005 | 22:54 | מאת: דורני

ביתי בת ה- 11.5 מתלוננת מזה כמה שבועות על כאבים באזור הקרסול, בזמן דריכה על הרגל. אורטופד שבדק אותה המליץ על תרגילי מתיחה של הרגליים. עשתה, לא עזר. בינתיים רואים שהילדה לא הולכת יציב, חזרנו אליו, בדק שוב ונתן טיפול נקסין למשך 15 ימים. אמר שאם לא יעזור נצטרך לגבס את הרגל למשך כשלושה שבועות ע"מ לקבע. האמנם? ביקשתי צילום רנטגן ו/או בדיקת U.S (לא מבינה בזה), אמר שלא יראו כלום בצילום. נכון להיום אין שינוי במצבה: עדיין כואב לה ועדיין הולכת עם מעין צליעה קלה. תודה.

13/04/2005 | 10:42 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום דורני, לא אוכל לייעץ לך ללא בדיקה גופנית של ביתך. במידה ואין שיפור בימים הקרובים, כדאי לפנות לכירופרקט לאיבחון וטיפול. בהצלחה

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב