חשש לדלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

17/10/2016 | 06:35 | מאת: Ym

בת 25 בריאה בדרך כלל. לפני מספר ימים החל להיות צורך לפיפי גם כאשר לא היה והחל לשרוף/לכאוב מעט. מיד התחלתי לקחת כמוסות חמוציות וסדורל-פעם-פעמיים ביום.יש החמרה בשריפה ובתכיפות. בנוסף לפני מספר ימים סיימתי טיפול של חמישה ימים באנטיביוטיקה פן רפא לשקדים נפוחים ומוגלתיים אך המשטח הראה שזה לא סטרפטו. שאלתי האם להתחיל לקחת שוב את אותה אנטיביוטיקה שנשאר לי ממנה עוד חמישה ימי טיפול פעמיים ביום (פן רפא) ?

שלום רב, ממליץ לך לגשת לרופא המשפחה ולבצע בדיקת שת כללית ותרבית, טרם התחלת טיפול. פרופ' אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה