צניחת רחם?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

01/08/2016 | 16:53 | מאת: שרה

אני בת 33 אחרי לידה רביעית. הדימום פסק אחרי פחות משבוע בבת אחת והתחילו כאבים ודקירות בבטן תחתונה והרגשה של טמפון בנרתיק. האם הדבר יכול להעיד על צניחת רחם? האם יש אפשרות לבדוק לפני שנמסו התפרים?

שלום רב, תחושה של צניחת רחם מלווה בתחושת כובד בנרתיק או בלט המזכיר גוש ש"תקוע" בכניסה לנרתיק. בד"כ מתלווה לכך גם מראה של ממצא הבולט בין שפתי הנרתיק , או במצב קשה יותר - צואר הרחם בולט אל מחוץ לנרתיק. ממליץ לך לעבור הערכה אורוגינקולוגית - במידה ואת מוטרדת מהתופעה .... בברכה, דר. אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה