אובדן שליטה חד פעמי

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

15/07/2016 | 11:44 | מאת: ספיר

עשיתי קניות בסופר העמסתי שקיות לרכב הגעתי להיכנס לאוטו והרגשתי לחץ אדיר לפיפי דקה קודם לא הרגשתי דבר לא לחץ ולא היה לי בכלל פיפי בחוסר אונים מוחלט לא היה לי אלא לעשות פיפי על עצמי באמצע הרחוב חוסר שליטה רגעי מוחלט הרגשתי שאין לי שום שליטה מה קורה למה זה קרה? מה צריך לבדוק? לא היו לי בחילות לא הרגשתי האטה לא גלי חום כלום לאחרונה אני סובלת מכאבי גב תחתון אחורי

שלום רב, אי שליטה בשתן כאירוע חד פעמי היא כמובן מביכה מאד, ובעיקר מאיימת. אם האירוע אכן חד פעמי, הייתי ממתין עם הברור. אם חווית ארועים דומים בעבר - יש לעבןר הערכה אורוגינקולוגית. בברכה, דר. אלקלעי

26/07/2016 | 00:32 | מאת: אורית

בינואר 2016 עברתי ניתוח טיויט ע"י פרופ' נוימן מנחם בביה"ח אסותא בראשל"צ. אם הייתי מדוכאת מהמצב שלי לפני הניתוח הייתי במצב אסוני לאחר הניתוח. אמר שהחודש הראשון יהיה ממש דליפה כמו נהר הוולגה זורם חופשי לכל הבא ליד,המתנתי עוד חודש ועוד חודש וזה רק הלך ונעשה יותר ויותר גרוע הגעתי אליו שאלתי אותו מה זה? בשביל מה עברתי את הניתוח הסבל הפחד ההרדמה מה זה? תשובתו היתה כל גוף מגיב אחרת! אמרתי לו זאת לא תשובה אדון פרופסור ביצעת תיקון תפרים כמו שסיפרת לי לפני הניתוח אמרת לי חגיגית שאתה תופר לי את השרירים עושה תיקונים את תראי את לא תיצטרכי לקום יותר בלילה לשירותים. קרכצאן אתם יודעים מה זה? אין דברים כאלה אני מאוכזבת מאוכזבת מאוכזבת ובוכייה זה מה שאני עכשיו.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה