כאבים בנרתיק לאחר ניתוח T.V.T

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

04/06/2016 | 11:08 | מאת: חני

לפני חודש וחצי עברתי ניתוח תיקון T.V.T בגלל דליפת שתן שחזרה וכאב בנרתיק בצד שמאל מרגישה כמו ברזל או פצע בנרתיק וזה גורם לבערה וכאב חזק. הפרופ שניתח אותי אמר שהסרט עבר לנרתיק ובניתוח השני הסיר את הסרט. עדיין חודש וחצי לאחר הניתוח עדיין מרגישה את אותו כאב בנרתיק כמו לפני הניתוח ואי יכולת לקיום יחסים. למה הבעיה הזאת קיימת, מה השתבש?

שלום רב, חדירה של סרט TVT דרך הנרתיק יכולה לגרום להצטלקות מקומית, ויצירת רקמה הגורמת לכאב מקומי ותחושה לא נוחה. בד"כ הסרה של הסרט שחדר דרך הנרתיק מקלה על הבעייה. אנא פני לרופא שניתח אותך להמשך טיפול בבעייה. בברכה, דר. אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה