ריח של דגים בשתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

16/05/2016 | 11:36 | מאת: לי

שלום דוקטור, בעבר סבלתי מדלקות בשתן הולכות וחוזרות עם תחושה של כאבים שורף וכו, בשנה וחצי אחרונות לא הופיעה יותר דלקת בשתן, אך בחודשים האחרונים יש לי ריח חזק לפעמים לא תמיד בשתן, כמו ריח דגים חזק ורק עם השתן... מה עליי לעשות? כיצד עליי לטפל?

שלום רב, התחושה שאת מתארת אופיינית לדלקת בנרתיק, ולא דלקת בשתן. ריח זה מופיע בסוג מסויים של חיידקים. אא פני לרופא הנשים שלך לקבלת טיפול מתאים. בברכה, דר. אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה