שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

28/04/2016 | 18:16 | מאת: אלמונית

שלום רב, לפני כ 8-9 שנים נותחתי מביכה של בריחת אויר מהנרתיק. הניתוח הצליח ב"ה וחיי השתנו לבלי הכר! לאחרונה התחתנתי בשנית וכעת אני בהריון. השאלה שלי: האם הניתוח ישפיע על הלידה? האם הלידה תהיה קשה יותר? האם עלי לעשות משהו מבעוד מועד???

שלום רב, לידה רגילה לאחר ניתוח שעברת עלולה להרוס את תוצאות הניתוח. התייעצי עם הרופא המנתח שלך על דרך היילוד המומלצת ... בברכה, דר. אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה