טפטוף שתן לאחר מתן שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

18/04/2016 | 02:17 | מאת: אליס

היי,אני חודש וחצי לאחר לידה ראשונה.לאחרונה שמתי לב לתופעה שבה - דקות בודדות לאחר שאני נותנת שתן (לאחר שכבר יצאתי מהשירותים) אני חשה בטפטוף של טיפה או שתיים של שתן.מה עליי לעשות ? תודה מראש

שלום רב, טפטוף בסיום ההשתנה יכול להצביע על שארית שתן בשלפוחית, או לחלופין סוגר חלש של השופכה. ממליץ לך לבצע אולטרא-סאונד לשארית שתן, ובמידה והתשובה תקינה - להתחיל פיזיותרפיה לרצפת האגן. בברכה, דר. אלקלעי

18/04/2016 | 18:15 | מאת: אליס

תודה על המענה. מי מפנה לבדיקה הזו? אורוגניקולוג?

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה