בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

27/02/2016 | 00:37 | מאת: רוני

שלום אני בת 20 ובתקופה האחרונה אני חולמת שאני הולכת לשירותים ומתעוררת בבהלה מבריחת שתן במיטה. זה קרה לי כבר 3 פעמים במהלך שנתים, פעם אחת בטירונות כי היה קר מאוד והסקתי שזה נגרם מזה אז לא יחסתי לזה חשיבות, ובפעם השניה זה קרה בחדר שלי על המיטה שלי העונה היתה קיץ והיה נעים בחדר אבל גם במקרה הזה לא יחסתי לזה חשיבות ובפעם השלישית שזה קרה לי התחלתי לדאוג מכיוון שזה קרה לי במלון עם הבן זוג שלי. *היה נעים. האם זאת בעיה? ואם כן כיצד אני מטפלת בה? אני צריכה לדאוג בגלל שזה קורה הרבה פעמים?

שלום רב, מספר פעמים של דליפת שתן לא רצונית בגילך אינה תופעה נורמלית. ממליץ לך לפנות לברור אורוגינקולוגי - קרוב לודאי תצטרכי לעבור הערכה אורודינמית. בברכה, דר. אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה