נתוח

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

28/11/2015 | 19:48 | מאת: bluemoon

לפני חצי שנה עברתי נתוח לדליפת שתן.נכון להיום לדעתי הנתוח לא היצליח כיווןשאני עדין צריכה להעזרבתחבושות. האם ניתןלעשותנתוח נוסף?האם יש פתרון אחר

שלום רב, ניתוח לתיקון דליפת שתן פותר את בעיית דליפת השתן ממאמץ ב - 90% מהמקרים. התחושה של דליפת שתן שאת חשה כעת - יש לברר אותה ע"מ לאבחן אם מדובר בתלונה חדשה, או סימפטומים שהיו זהים טרם הניתוח. הברור הנכון נעשה באמצעות הערכה אורודינמית מלאה. קיימים פתרונות שונים להישנות הבעייה - כירורגיים ולא כירורגיים. ב ב ר כ ה דר. מני אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה