שימוש בבקבוק חם בשבועיים הראשונים להריון

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

20/08/2015 | 10:34 | מאת: ניר

שלום רב, במהלך השבועיים הראשונים להריונה של אישתי (עוד כאשר לא ידענו שהיא בהריון) היא חשה כאבים באזור בית החזה וישנה 2 לילות עם בקבוק חימום באזור החזה. כעת אנחנו מאוד מאוד לחוצים. לפי המידע שקיבלנו יש סכנה לעובר ברמת ההתפתחות. האם אכן כך? ואם כן, באיזה שלב ניתן לבדוק האם אכן נוצר נזק? אודה על תשובה מהירה.

שלום רב, פורום זה מיועד לבעיות רצפת האגן. אני ממליץ שתפנה לפורום המתאים הדן בבעיות הריון. ב ב ר כ ה, דר. אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה