מה זה ציסטורקטוצלה 1

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

15/06/2015 | 11:20 | מאת: נטלי

שלום, אתמול הייתי אצל רופא נשים והוא רשם בסיכום שיש לי ציסטורקטוצלה 1. הוא לא העיר לי על זה. במקרה היום ראיתי את זה בטופס הפניה לאולטראסאונד ששלח לי כבדיקה שגרתית אחרי שנים שלא עשיתי. אני בת 43 אחרי 3 לידות, קראתי קצת שזה צניחת רחם? וזה מדאיג אותי .האם זה מסוכן? האם צריך לעשות משהו. אני יודעת שאימי בת 74 סובלת מזה מאוד מאוד וכל הזמן בורח לה שתן. ואני חוששת שעם הגיל גם אני יסבול. האם פעילות גופנית יכולה לעזור או צריך ניתוח? אשמח לייעוץ תודה

שלום רב, ציסטו רקטוצלה דרגה 1 הכוונה לשלב ראשוני של צניחת קירות הנרתיק. ממליץ לך לבצע חיזוק של שרירי רצפת האגן ע"י פיזיותרפיה מודרכת, על מנת למנוע הידרדרות עתידית. ב ב ר כ ה , דר. אלקלעי

14/06/2022 | 13:45 | מאת: םםםם

להגיד בירכת אשר יצר עושה ניסים וישועות מניסיון

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה