בריחת שתן חד פעמית

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

14/04/2015 | 03:57 | מאת: בר

קמתי היום בלילה רטובה במקצת אחרי חלום מציאותי מאוד בו אני עושה פיפי. קמתי תוך כדי ועצרתי במהרה את השתן. לא היו לי בעיות הרטבה ולא הרגשתי שיש לי פיפי לוחץ (גם השתנתי היום 3 פעמים). אני בת 14 ובלי בעיות נפשיות בריאותיות או מרגישה לחץ לאחרונה. מה הסיבה לכך?

שלום רב, בריחת שתן חד פעמית או נדירה במהלך חלום היא דבר טבעי ... אין צורך בברור הבעייה. ב ב ר כ ה דר. אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה